Botox för att bli av med rynkorna

Det är så irriterande med rynkor. Ärligt talas, jag är bara lite över trettio år gammal, ska man behöva ha rynkor i panna och runt munnen redan nu. Hur kommer inte det se ut när jag blir gammal om jag har det redan nu. Kommer ju bli kaos, så jobbigt. Jag har därför bestämt mig för att göra botox. Vet att det är många som är emot det och som dömer, men det är min kropp, mitt ansikte och det gör jag vad jag vill med. Jag lägger hellre pengarna på att göra det än på att gå ut några kvällar. Det räcker med några helger då jag stannar inne istället för att gå ut på krogen så har jag kommit upp i den summan och då är det mer värt att lägga det på botox för att jag då kommer att kunna känna mig mer säker i mig själv. Eller det hoppas jag i alla fall.

Hermes Clinic i Huddinge ska vara bra. Det har jag hört är det viktigaste, att man verkligen kollar upp den klinik man ska gå till att de verkligen kan det de gör. För det finns faktiskt många salonger som har anställda men varken utbildning eller vidare erfarenhet heller och då blir det en väldig risk det här med att gå på behandlingar hos dem.

Det enda tråkiga med botoxen är att den inte håller i sig så värst länge. Första gången kan det vara så att den bara håller i sig i sex månader innan jag får göra det igen, vilket blir tråkigt när det ändå är något som kostar så mycket som det faktiskt gör.

Du gillar kanske också...