Rekond innan försäljning

Har hört att det ska vara bra att utföra rekond på bilen innan man säljer den. Så att den är ren och fräsch innan man har köpare som kommer och kollar på den eftersom de då är villiga att betala betydligt mer för den. Den ser dessutom ut att vara i bättre skick om den är ren och fräsch både invändigt och utvändigt jämfört med om den är helt dammig invändigt och smuts och lera utanpå.

Det är dessutom inte så värst jobbigt att göra rekond heller, eller kanske om man gör det själv, men jag brukar göra så att jag lämnar in den för rekond på en bilverkstad och då tar de hand om allting kring det, så att jag behöver göra då är att åka dit för att lämna bilen och sen ta mig dit för att hämta den när de är färdiga. Och det är inte så värst farligt.

Bilvårdshallen Dalarna är den verkstad jag har varit på för den årliga felsökningen och servicen samt som har fått göra reparationer på bilen. De utför tydligen rekond också så kanske blir att jag går dit nu också. Tror att jag ska göra både invändig och utvändig rekond, tänker att det är lika bra, så jag inte ångrar mig sen. Det är faktiskt inte så värst farligt pris för det heller.