Massage som minskar spänningar och smärta

Massage för att behandla ömmande axlar och ryggmuskler är en av de bästa lösningarna. Det för att när man får ont så blir man lätt stel och då får man ännu mer ont. Det blir en ond cirkel. Har du väldigt ont är kiropraktik det bästa men om det är begynnande eller du mest känner sig stel och som att du har knutar och spänningar i nacken är massage det bästa.

I Mölnlycke finns det en väldigt bra mottagning, Athletic Care Massageterapeut, som erbjuder massagebehandlingar. De har många olika att välja mellan. Jag har testat den svenska klassiska massagen, som är väldigt skön, samt deras hot stone massage. Hot stone massagen var främst för att jag kände att jag ville testa på det, att ha varma stenar på ryggen och hur det skulle kännas. Om det verkligen kunde vara bra eller inte.

Tror jag har varit på Athletic Care Massageterapeuts mottagning för massage i Mölnlycke fyra eller fem gånger hittills. Tycker att det har varit väldigt bra och väldigt skönt. Först efteråt så gör det ont för att spänningarna släpper i kroppen men sen efteråt så känns det bara skönt. Då är man så mycket smidiga och kan faktiskt röra både armar och nacke utan några större problem.

Har börjat rekommendera och prata om Athletic Care Massageterapeut med alla jag känner, men det är för att jag tycker att deras massage har hjälpt åtminstone mig så mycket att jag känner att om jag kan rekommendera något till någon annan med samma problem så att de får samma lättnad, så måste jag göra det.